Nieuwe jaar is ook bij De Valken een feit

Zojuist zijn op en rond het Valken-complex de traditionele nieuwjaarswedstrijden gespeeld. Zo speeld op het hoofdveld een mix van selectie en oud-Valken 1 spelers een partijtje onderling. Uiteindelijk won het ‘blauwe’ team met 7-2. In dat team speelden o.a. Jan en Piet Koster, René Dekker en Theo Hofland als afgevaardigden van voorheen. Aan de andere zijde waren dit Piet Vriend, Ron Koopman en Gerard Koster.

Op het B-veld speelde de C1-junioren tegen de dames. Dit werd een complete walk-over de jeugdige toekomst van Valken: Eindstand 7-0.

In De Banne werden ook nog enkele handbalnieuwjaarswedstrijden gespeeld.

Dit alles betekende dat er om 15:00 een overvolle kantine in afwachting was van de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Frank Hand.

Rond 16:15 was dit zover. In zijn toespraak wer nogeens terug gekeken naar het sportief succesvolle jaar 2004, voor zowel voetbal als handbal.

Vervolgens werd de nadruk gelegd op het nog steeds aanwezige tekort aan vrijwilligers bij de vereniging. Vooral de kantine kan nog wel wat hulp gebruiken, dus voelt u zich geroepen…..

Vervolgens werd er gekeken naar het onderhoud dat het gebouw (kleedkamers en kantine) nodig heeft. Dit is allemaal afhankelijk van de gemeentelijke herindeling en de daarbij horende subsidies.

Tenslotte nog een vooruitblik naar augustus als De Valken 75 jaar bestaat: In Mei gaat de koe schijten op het Valken veld als voorbode naar het feest dat in de 3e week van augustus zal worden gehouden.

Wethouder Bregman en Radio Noord-Holland waren helaas nog niet aanwezig maar later maakten zij wel hun opwachting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 01-06-2024
Ochtend
Isabel/Milan Vonk
Middag
Luca Bleeker/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Delano Bezuijen, 29-05 (20 jaar)
Wietse Sijm, 29-05 (32 jaar)
Charmaine Boon, 30-05 (33 jaar)
Rick Raven, 30-05 (35 jaar)
Loek Groot, 31-05 (30 jaar)
Nick Redeker, 01-06 (35 jaar)
Tim Stammes, 01-06 (25 jaar)
Copyright © 2024 De Valken