A junioren na ruim 2 jaar thuis verslagen!!!!!!!

Na ongeveer twee jaar (maart 2003) is er een einde gekomen aan de
“ongeslagen thuis status” van de A junioren!!!!!!!!!!
Als trainer is het natuurlijk altijd vervelend om te verliezen met je ploegje, maar iedereen die deze wedstrijd heeft gezien kan beamen dat het geheel terecht was.
Vorige maand wonnen we met 1-2 van dezelfde ploeg en vroeg ik mij af hoe het mogelijk was dat die ploeg bovenaan stond, maar na zondag werd het me toch wel duidelijk. Je moet daarbij wel zeggen dat De Valken er een potje van maakte door de tegenstander onwijs veel ruimte te geven om hun spelletje te mogen spelen.
Werkelijk op alle fronten werden we afgetroefd op een enkele uitzondering na (kansje Niels en een niet gegeven penalty) en dus was het snel duidelijk dat het heel moeilijk zou worden om hier punten aan over te houden.
HSV kwam messcherp uit de startblokken en waren duidelijk uit op revanche na de onverwachte nederlaag bij hun thuis vorige maand.
De bepalende spelers die we in ons team hebben lieten het vandaag afweten en de enkele die wel in de wedstrijd zaten konden het nooit bolwerken.
Na 5 minuutjes was het al 0-1 en dat was het sein om nog feller te voetballen aan de kant van HSV waarbij de ene na de andere kans werd geboren.
Nog voor de rust lagen er nog 2 in en de ruststand van 0-3 was helemaal terecht.
In de rust duidelijk geroepen waar het aan ligt en hoopte door middel van korter op de tegenstander te zitten ze uit hun spel te halen.
Helaas lukte dit niet helemaal en greep HSV weer de macht. Na het optrekken van de rook stond er 0-4 op het scorebord en konden we gaan uithuilen.
Wanneer je je kan neerleggen bij een verloren wedstrijd komt ook vanzelf de humor weer terug en zo ook bij Wilma die in de dug-out het alleen nog maar had over
“lekkere billen en dikke tieten” die de jongens gaan tegenkomen tijdens het uitje naar Duitsland met pasen!!!!
Uiteraard maakte Wilma de trainer/coach ook zeer nieuwsgierig!!!!(kijk er naar uit)
Er van uitgaande dat iedereen van deze wedstrijd iets leert en weer met beide beentjes op de vloer staat gaan we vrolijk verder en op jacht naar overwinningen die er nog zeker aan zullen komen!!