Het is waar: Alles winst!!!

Voor het eerst in de geschiedenis van DeValken.com is het gebeurd: Alle seniorenelftallen hebben vandaag hun wedstrijd gewonnen!

Valken 1 wint van Flamingo’s met 5-3. Na een ruststand van 0-1 is de 2e helft verpletterend. Mike Leegwater vind 3 maal het net. Mark Dop en Patrick van Veen, vandaag nummer 10, scoorden beide eenmaal. Lennard Groot is met zijn 4 assists (waaronder eenmaal de befaamde Lennard Groot fopduik) vandaag een belangrijke schakel. Een hele goede en noodzakelijk overwinning derhalve voor Valken.

Het 2e wint eerder op de dag ook. Na de verpletterende 11-1 van vorige week wordt er nu met 1-0 gewonnen van laagvlieger Meervogels ’31 2. De spelers van Meervogels vragen zich tijdens de wedstrijd al af waar de topschutter van vorige week was, Jos had zijn dag niet. Nobi Jonker is de gevierde man. Zijn intikkertje betekenen de 3 punten.

Het 3e stond vandaag tezaam met Spartanen 4 klaar in tenue in Wognum maar er werd besloten dat het niet verstandig was om de wedstrijd te gaan spelen.

Valken 4 wint ook. Uit bij Twisk 2 wordt er wederom gewonnen. Nu is de zege 1-4. Het is dus wachten op het resultaat van Spirit ’30. Zullen ze eindelijk eens een keer punten verliezen?

De helden zijn los! Tegenstander Zuidermeer 3 wordt op een 7-0 nederlaag getrakteerd in het koude en winderige C-stadion. Man of the match is zonder meer Peter Dekker. In de eerste helft een spatzuivere kopbal, in de 2e helft een afstandsschot buitenkant rechts, vanaf 30 meter a la Van Galen krult zo de kruising in.

De veteranen winnen van de leeftijdsgenoten van Westfriezen. Voor rust kunnen de Zwagers Valken nog bij benen. Een 1-1 ruststand is het gevolg. Na rust denderd de Valken trein: 7-1 is het resultaat.

De dames, tenslotte, winnen ook. Oosthuizen wordt met een 2-0 nederlaag naar huis gestuurd. De doelpunten werden vandaag door Daniƫlle Karel. De 2-0 komt van de schoen van Patricia Boots.