Wederom 3 punten !

Onze 14e competitiewedstrijd bracht ons uit naar de dames van Kolping Boys, waarvan we thuis ruim met 5-2 hadden gewonnen. Om 10.30 waren er 12 dames aanwezig bij het vertrek (Guda ging rechtstreeks en Liesbeth, Mandy, Annalies en Sanne L. waren om verschillende redenen niet aanwezig vandaag) Ook aanwezig waren onze trouwe grensrechter Sjaak en begeleider Patrick, die vandaag ook moest coachen, omdat trainer Hennie verplichtingen had bij het Driebankroegentochtspektakel.
Hieronder volgt nu het verslag van Patrick:

1e helft

De dames hadden het koud, denk ik, want ze waren deze helft niet vooruit te branden. We zullen de tegenwind maar de schuld geven. Patries heeft een paar goede kansen gehad, maar ja, net niet.

2e helft

In de rust hebben we de boel maar omgezet. Myra op de plek van Kim, Wendy voor Sylvia, Kim voor Sanne. Met Myra kwam er meer vechtlust in. Na 10 minuten Sylvia gewisseld voor Bianca, Sylvia linkshalf, Guda links voor. Dit zorgde voor meer druk naar voren.
Ongeveer in de 60e minuut kregen we een vrije schop mee op ongeveer 30 meter van het doel. Daan nam deze in 1 keer, de keepster werd verrast en had de bal niet klem en Myra liep goed mee en tikte de 0-1 in. Ongeveer 1 minuut later had het al weer 1-1 kunnen staan doordat Grietje tegen de tegenstander aanschoot, maar gelukkig werd de rebound meters naast geschoten. Patricia maakte met een hele mooie lob 0-2, maar deze werd afgekeurd op buitenspel, wat ik niet kon constateren, maar ja ook een scheids kan een fout maken.

CONCLUSIE: 1e helft kon per fax afgedaan worden en de 2e helft waren de dames weer goed bezig.

Tot zover het verslag van Patrick.

Toch een nuttige overwinning en als de uitslagen in de krant kloppen (Woudia verliest van Oosthuizen?) stijgen we hiermee naar de 5e plaats.
Komende zondag (als het doorgaat) thuis tegen HSV en ook dat moet 3 punten kunnen opleveren.

2004/2005 14 6-3-5 21 29-28 (5e)
2003/2004 14 7-1-6 22 24-21