A junioren hard onderuit!!!

Vandaag was JVC de tegenstander die we drie seizoenen geleden ook in onze competitie tegenkwamen, maar dat was toen de A2 en nu de A1!!!!! Omdat de aangewezen scheids kwam te vervallen was het P.Vriend die ons vandaag floot. Vanaf de aftrap een fel spelend JVC waar Valken veel moeite mee had en tel daar boven op een laatste linie die nog wakker moest worden en je hebt na 2 minuten de eerste goal al achter je oren!! Het was JVC wat gewoon scherper was en in de omschakeling heer en meester dat resulteerde in veel gevaar voor ons doel! Na 12 minuten was het Joep die de rechtsback van JVC omspeelde en naar de keeper kon gaan, maar meedogenloos werd neergehaald!!
Beslissing: geen penalty en slechts een “5 minuten” straf voor de dader!!
Waar hebben we dan de regels voor uitgevonden??
Toch was het Valken wat bij de spaarzame uitvalletjes de 1-1 kon maken via N. Koster. Lang konden we niet genieten want JVC maakte al snel de 1-2 en was het David die ons in de race hield door met prachtige reddingen de 1-2 de rust mee in te nemen!
Je maakt in de rust afspraken en die werden zo goed en zo kwaad wel nagekomen, maar JVC was feller en scherper en maakte door een prachtig doelpunt de 1-3. Wederom stak David daarna een stokje voor een afstraffing met prachtige reddingen!!!
Door de afgelasting van het eerste elftal stonden er zowaar aardig wat mensen langs de lijn met uiteraard allemaal een Valken-hart, maar wanneer daar mensen tussen staan die richting de spelers allerlei negatieve uitlatingen doen dan denk ik: blijf lekker thuis achter de buis!!
Onvoorstelbaar dat je nooit eens te horen krijgt dat deze jongens in drie seizoenen een geweldige opmars hebben gemaakt van de 3e klasse naar de 1e klasse (met een kampioenschap in de 2e) en een afgedwongen tussentijdse promotie dit seizoen naar de 1e klasse en het bovendien daarin ook geweldig doen!! Tel daarbij op dat het voor 90% eerstejaars A junioren zijn en je komt tot maar één conclusie: toppie!!
Dat er dan mensen zijn die op alles wat te zeuren hebben is voor mij onvoorstelbaar!! Ik heb de jongens ook gezegd zich werkelijk niets van dat soort mensen aan te trekken tijdens de wedstrijd!! Dat er in de wedstrijden tekortkomingen naar voren komen is niet meer dan logisch!!
Oke, dat was duidelijk denk ik.
De wedstrijd werd verloren met 1-4 en staan we met 16 punten uit 9 wedstrijden keurig in de middenmoot.
Volgende week revanche (uit) tegen SVW’27!!!

De trainer/coach.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Jurre Koopman, 17-07 (20 jaar)
Paul Ottens, 17-07 (16 jaar)
Johan Dekker, 19-07 (52 jaar)
Robin Vreeker, 19-07 (17 jaar)
Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Copyright © 2024 De Valken