Veteranen winnen andermaal

Op het B-veld, dat in tegenstelling tot het hoofdveld, wel bespeelbaar was, speelden vanochtend de veteranen hun wedstrijd tegen de DWB veteranen. Na een 0-0 ruststand, wordt in de 2e helft orde op zaken gesteld. De 2-0 eindstand is slechts een magere afspiegeling van het krachtsverschil.

Op het C-veld vandaag ook 2 duels. Eerst de dames. Zij speelden tegen HSV. Na een 2-1 ruststand, Liesbeth Tuyten en Patricia Boots scoorden voor rust, komt men in de 2e helft niet verder dan een puntendeling. HSV komt terug tot 2-2. Patricia Boots scoort wederom de leidende treffer maar in de slotminuten maakt HSV gelijk.

Daarna speelden de helden een kansloze missie tegen Zouaven 10. Na een 0-1 ruststand is het verzet van Valken 5 in de 2e helft gebroken. Zouaven komt op een 0-6 voorsprong alvorens Valken 5 via Dennis de Wit iets terug kan doen. De eindstand is 1-7.