C1 wint degelijk in Grootebroek

C1 wint

Op de fiets naar Zouaven, thuis werd het 10-0, en maar hopen dat er geen onderschatting zal plaats vinden.
De selectie was aangevuld met Francesco(d1) en Michael (c2)die beide goed gespeeld hebben, Francesco scoorde zelfs twee keer.
Valken begon traditie getrouw sterk en na de eerste aanval scoot Chris de bal net ovet de lat, daarna nog een mogelijkheid die net niet werd benut en dan een fase waarin Zouaven het zocht in het fysieke en het ons zo vrij lastig maakte. Na 20 minuten werd eigenlijk onverwachts toch de score geopend door de Valken , Francesco tikte een voorzet keurig in.
Edwin maakte heel fraai 0-2 na een goede opening van Rick en leek de strijd gestreden, tevens ruststand. Zouaven was eigenlijk de gehele eerste helft machteloos en moest De Valken proberen zo snel mogelijk de derde treffer te maken om de wedstrijd definitief te beslissen. Dat lukte vrij snel na de thee door Francesco, 0-3. Rick scoorde nog 4-0 en vandaag zat het Sam niet mee, hij schoot nameljk twee keer tegen de paal.
Vijftien punten uit de laatste vijf wedstrijden,dat is natuurijk een uitstekende prestatie. Nu maar hopen dat we aanstaande zaterdag kunnen inhalen tegen bijvoorbeeld Woudia.