Onnodig gelijkspel 3-3

De 15e competitiewedstrijd was thuis tegen HSV uit Heiloo. Uit hadden we na een 0-3 voorsprong met de rust, krap met 2-3 gewonnen, en vooraf aan deze wedstrijd was de verwachting toch wel dat we weer zouden moeten kunnen winnen.
Onder uitstekende leiding van invaller scheids Corr Vriend begonnen we om 10.30 uur aan de wedstrijd op het wel goedgekeurde C-veld en we deden dat met maar liefst 4 wissels (Bianca, Liesbeth, Sanne B. en Mandy)

De eerste 15/20 minuten waren eigenlijk wel voor ons, hoewel we niet echt goed voetbalden. Na ongeveer 20 minuten kwam HSV eigenlijk voor de 1e maal gevaarlijk door en ja hoor: 0-1 achter!
Gelukkig was het Patricia die kort daarna de verdiende gelijkmaker liet noteren en vlak voor rust was het invalster Liesbeth die met een fraai schot in de bovenhoek de 2-1 voorsprong op het bord bracht.

In de rust gaf de trainer aan dat hij het, ondanks de voorsprong, allemaal maar matig vond en zei dat we veel te veel en ook veel te gemakkelijk de persoonlijke duels verloren. We trapten veel te simpel in de schijnbewegingen van de tegenstanders en hielden daarbij niet de bal in de gaten en zonder balbezit is het moeilijk voetballen en loop je altijd achter de feiten aan.

De tweede helft, zonder de ernstig geblesseerde Sylvia, was eigenlijk identiek aan de eerste en dus rommelig en vaak te slap van onze kant. Dit resulteerde helaas in de gelijkmaker 2-2. Positief was wel dat we het bleven proberen en uit een scrimmage voor het doel was het opnieuw Patricia die de 3-2 er in prikte. In plaats van de boel op slot te gooien, gaven we toch nog een keer teveel ruimte weg en opnieuw profiteerde HSV, zodat we eindigden op 3-3
Duur en m.i. ook onnodig puntverlies. We blijven 5e en lopen alleen een punt in op MFC en Woudia die beide verloren.

Komende zondag toch voetballen en wel thuis een ingelaste wedstrijd tegen Velsen die buiten mededinging zijn toegevoegd aan onze competitie. Let wel op: we spelen om 12.00 uur en verzamelen om 11.15 uur.

Tot slot sterkte en beterschap aan Sylvia die we een tijdje moeten missen wegens een ernstige enkelblessure.

2004/2005 15 6-4-5 22 32-31
2003/2004 15 8-1-6 25 28-21