Alcmaria heeft het moeilijk

Alcmaria Victrix I – Limmen 1-1

Tegen het in supervorm verkerende Limmen had Alcmaria het moeilijk.

Limmen zat bovenop elk duel en schuwde de duels, zonder over de schreef te gaan, niet. Omdat ook Alcmaria zich niet het kaas van het brood liet eten ontspon zich een alleraardigste wedstrijd, die de vele toeschouwers van het begin tot het einde bleef boeien. Na een verdedigingsfout kon Limmen in de 13e minuut scoren.

Limmen een echte counterploeg rekende zich al rijk. Zou het weer net als vorige week tegen SRC naar een hoge score kunnen counteren. Nee dus. Alcmaria bleef geconcentreerd voetballen en raakte niet in paniek. Een vrije trap van Richard Fortes Rodriquez werd door Mark Leering terug gekopt en Brahim Bakni schoot hard en zuiver raak 1-1. Vlak voor de rust moest Martin Bos aan de noodrem trekken toen er weer een counter dreigde. Gelukkig liep Marcel Combee mee zodat de overtreding “slechts” geel werd.

Na de rust was Alcmaria iets beter, maar ontbrak het aan wat geluk. Wel bleven de levensgevaarlijke counters van Limmen voor onrust zorgen. Met een beetje geluk had Alcmaria de winnende nog kunnen maken, maar dat zelfde kan gezegd worden voor Limmen, zodat een gelijk spel de juiste weergave van de wedstrijd was.

Alcmaria Victrix – Limmen 1-1 (1- 1) 27e 1-1 Brahim Bakni