KNVB bestraft Flamingos met punt mindering

Vanwege de gebeurtenissen tijdens het duel met Vitesse’22 heeft de KNVB Flamingo’s bestraft met 1 punt mindering. Ondanks dat Flamingo’s de schuld grotendeels de schuld in de schoenen van Vitesse’22 en de scheidsrechter probeerde te schuiven oordeelde de bond dus anders. Het duel ontspoorde nadat een spelers en de trainer van de uitploeg van het veld werden gestuurd. Volgens spits Maurice Gijzen bezondigde de Vitesse aanhang zich aan racistische uitlatingen en andere kwetsende scheldpartijen wat de aanzet had gegeven aan de misdragingen aan Alkmaarse kant.

Aangezien de wedstrijd nog niet als eindstand in het overzicht is verwerkt mogen wij er van uitgaan dat deze nog zal worden uitgespeeld. De stand na ongeveer 75 minuten voetbal is 4-2 in het voordeel van de Castricummers.

Ongetwijfeld zal de Alkmaarse ploeg in beroep gaan, maar de kans op succes lijkt een stuk kleiner dan de kwestie rond SRC eerder dit seizoen. Desondanks een oproep aan alle Valkenaanhangers om zich niet direct rijk te rekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken