E3 stopt de eerste punten in de tas

Hoi trouwe lezer van de Valken site!

Hier zijn we weer, de eerste ronde van de voorjaarscompetitie zit er weer op en hoe. Thuis tegen DESS E1 hebben we op overtuigende wijze de punten in Hem-Venhuizen weten te houden.

Het was koud, DESS had 9 man en wij ook, in overleg besloten de begeleiders dat we voor deze keer maar 9 tegen 9 zouden spelen. Nou dat was eigenlijk een beetje te veel van het goede. M.n. de Sijbekarspelers hadden totaal geen idee waar ze moesten lopen, ze liepen elkaar continue in de weg. Bij ons ging het gelukkig een stuk beter, de eerste helft dan.
We werkten hard, hadden de tegenstander goed in de tang en gaven geen enkele kans weg. Keeper Kees stond in de schaduw en werd kouder en kouder. Op een stuk of vier terugspeelballen na heeft hij niet veel te doen gehad. En voorin, daar was het prijsschieten. Echter de keeper was niets voor niets meegenomen, hij stopte er heel wat. Drie keer was hij kansloos, Mitch, Pim en Christian bepaalden de ruststand op 3 – 0. Geen enkel probleem dus.
Opmerkelijke rol voor HARM deze wedstrijd, prima gespeeld!

De tweede helft was eigenlijk niet anders, we hadden 1 wissel, Christian op de goal en Kees rechtshalf. Het maakte allemaal niet uit met 1 verschil, we scoorden niet meer en zij wel. 1 keer moest Christian vissen. De eindstand stond naar 2 x 25minutens spelen op 3 – 1 voor de Valken dus. NO PROBLEM ! De eerste punten zijn binnen.

Zoals jullie weten heeft de KNVB weer wat leuks verzonnen. Na deze 1e ronde hebben we weer twee weken rust. We moeten dus zelf weer wat verzinnen.
Komende zaterdag zal dit waarschijnlijk een oefenpartij worden op het grote veld, jawel, we gaan het proberen. Een combinatie van de E1 en de E3 gaat het opnemen tegen de D-3 van de Valken. (de E2 volgt nog)

De hele E1 gaat volgend jaar naar de D-junioren en zullen dus wat oefenpartijen krijgen om te wennen aan de afmetingen van het veld, de buitenspelval een vlagger (assistent scheidsrechter) langs de kant enz.enz.

Hou de UITKIJK in de gaten voor de tijden e.d.