C1 verliest van Woudia

C1 verliest van Woudia

De C1 vergat zaterdag te scoren en daarmee hebben we wel de oorzaak te pakken van het verlies tegen Woudia, dat minder kansen kreeg, maar wel twee keer scoorde. Valken begon zoals altijd sterk en had al na 30 seconden kunnen scoren, de bal werd te zacht ingeschoten. Woudia ontpopte zich als een fysiek sterk team dat er snel uitkwam via twee snelle spelers, die De Valkendefensie regelmatig voor moeilijke situaties stelde, mede door het feit dat er te weinig daadkracht vanuit de Valkenverdediging straalde.
Uit een vrije trap maakte Woudia 0-1 en vlak voor rust snelde een Woudiaspeler vrij gemakkelijk door het centrum van De Valkenverdediging, 0-2. Valken had ook kansen gehad, maar te weinig power en overtuiging in de afwerking zorgde voor geen resultaat.
Na rust een sterker Valken, maar weer hetzelfde beeld als voor de rust: geen daadkrachtige afwerking. Woudia bleef gevaarlijk mede weer door zwak verdedigen. Gelukkig redde Mark een aantal keren heel goed.Rick scoorde nog 1-2 en daarna nog wel kansen, maar helaas geen goal meer.
Uithuilen en over dertien dagen staat Dindua voor de deur en maar hopen dat de concurrentie punten zal verspelen en dat wij punten van hun gaan pakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken