Valkenvelden toch weer te soppig

Hallo leesboppers,
Het zit ons niet mee, na vorige week zijn ook deze week de wedstrijden eruit geknikkerd. De weergoden zijn ons niet goedgezind. Ik weet het is februari, maar toch, we willen zo graag.
De bedoeling was vorige week en ook deze week de E pupillen die vanaf augustus het grote veld op gaan, nu alvast wat te laten wennen en dus een wedstrijd te spelen op het grote veld, met de daarbij behorende nieuwigheden voor hun, zoals ‘assistentscheidsrechters’ die continue naar ze staan te zwaaien met een vlag. (niet terugzwaaien) een scheids die alsmaar fluit als de voorhoede speler de gewenste ruimte opzoekt. (wat hij van de trainer alsmaar doen moet en nu staat hij buitenspel…. het is toch een buitensport….) Dan heb je geleerd dat de keeper lekker makkelijk ff de bal mag pakken als het moeilijk wordt. Nou dat mag ook niet meer, tenminste als hij van een eigen speler komt. Tja zo valt er nog heel wat te leren.

We gaan dit zeker nog een paar keer herhalen, hou het programma goed in de gaten, misschien dat we het avonden door de week gaan doen.

En nog even dit. Het kastje bij de familie Vriend (westeinde 15) is tot op heden nog steeds HET KASTJE voor de afgelastingen. De website is nog in de experimentele fase, wat niet zegt dat hij niet goed gebruikt wordt. We doen ons uiterste best het toch goed bij te houden.

Daarnaast worden er diverse begeleiders gebeld of de game nog doorgaat. DOE DAT NIET. kijk op in HET KASTJE of check deze site !!!!

PRETTIG WEEKEND
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Julian Kunne, 18-05 (15 jaar)
Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken