Geen voetbal en dan….

Hallo trouwe Valken site lezer.

een weekend sneeuw;
skien, langlaufen, koekijs-schaatsen, wandelen, sneeuwballen gevechten, sneeuwpoppen maken, je kunt het zo gek niet bedenken, maar jong en oud,ze doen het. Nederland op z’n sterkst.
Maar toch, geen voetbal, zelfs het betaalde voetbal wordt grotendeels afgelast, ouderwetse tijden….
Wat doe je zoal in zo’n weekend?
In ieder geval de teamindeling voor augustus op scherp gezet.
Daarnaast het programma bekeken, nu 6 maart, twee wedstrijden gespeeld, nog 8 te gaan, en de kalender liegt niet. Als er in het Paasweekend wordt gevoetbald zijn er nog 7 zaterdagen te gaan voordat het koninginnedag is. 30 April, zaterdag, de week erop is het 40 mm zaterdag, de week daarop Pinksterweekend, ‘normaal’ wordt er dan niet meer gespeeld. M.a.w. kunnen we de competitie weer niet afmaken?? Het huidige team coach ik nu een jaar of 3, dit betekend 6 competities, voorjaar & en najaar. Ik kan me niet herinneren dat ik een seizoen in z’n geheel heb afgemaakt.
Er zit echt iets scheef bij de KNVB.

Vandaag, zondag, dochterlief speelt in de handbal Alpha Tours-Valken C1. Geen voetbal, dus een mooie gelegenheid om deze sterren weer eens te gaan bekijken. Nou ik kan je zeggen, het wordt steeds meer de moeite waard. Het 1e team van de handbal tak is kampioen, maar ook deze talenten kunnen (GAAN) komende zondag de (zaal) titel in de wacht slepen. Hun naast concurrenten (VVW) hebben ze uit verslagen en thuis op een gelijkspel weten te houden. Die voorsprong hebben ze vandaag vast weten te houden tegen de Zebra’s uit Hoorn. Volgende week dus, in eigen huis, om 12.45 uur kan ook de C1 kampioen worden, komt allen !!
Deze week zullen de trainingen nog moeilijk worden, we wachten het af. Laat het voorjaar maar komen.

Succes maar weer deze week.

gr.
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken