DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

Wedstr.secr: [zat] Simone Hand (06-15211021), [zon] Frank Hand (06-53890680) Handbal: prog / uitslagen Voetbal: prog / uitslagen
Agenda: Kantinerooster

Kunstgras, een aparte ervaring voor de E3

Je kent het wel, een Europacup wedstrijd, ver voor aanvang nemen de spelers, technische staf, verzorgers, buschauffeur een kijkje in het stadion, lege tribunes, een verdwaalde camera, terreinknechten die de laatste handelingen aan het veld leggen. Komt daar Tom Egberts je domme vragen stellen enz.enz.

Nou zo voelde de E3 met zijn begeleider, chauffeurs zich ook vanmorgen. Voor het eerst uit naar Strandvogels, voor het eerst op een kunstgrasveld spelen. Dus alle tassen gingen aan de kant, heel interessant werd er voorzichtig op het veld gelopen, even met de handjes voelen, de lijnen bekijken. Tja, best wel strak, best wel zacht, mooie lijnen, geen plassen, geen blubber, best wel vreemd eigenlijk. O.k. jongens, de kleedkamer in. Een mooi veld is leuk, maar er moet gevoetbald worden.

Geen griep in het elftal, geen geblesseerden, we staan op scherp. Deze week toch nog een keer op donderdag getraind. We zijn klaar voor Strandvogels E1.
Zij 9, wij 9, liever niet, maar gezien het weer toch maar gekozen voor 9 : 9. Eigenlijk veel te vol op het veld. Maar met dit weer ga je niet wisselen als het niet hoeft.
We pakten goed de draad op, het was even wennen dat gras, maar het ging uitstekend. De bal rolt wat sneller als anders en dan die wind erbij… brrr.
Na een twijfelende start kwamen op 1- 0 voor door een goal van Christian. Even later een hoge voorzet, een speler van strandvogels sloeg zijn vleugels uit en raakte de bal. HANDS, penalty, Christian, mooi in de hoek 2-0. Geen probleem. De 1 – 2 kwam na een mooie vrije trap van die andere vogels. Zo stond de ruststand op het scorebord.
De tweede helft, wij voor de wind, nou dat was kaassie. Heel gelijdelijk werd de voorsprong uitgebreid naar 1 – 8. Christian voelde zich heerlijk op het kunstgras. Hij maakte er maar liefst 6 van de 8. Die ene van MITCH wil ik nog wel even ophalen. Na goed doorzetten van Pim over rechts en een strakke voorzet, hakte Mitch de bal ACHTER HET STANDBEEN om, door het poortje van Christian, de bal in de verre hoel. Dat maakt het extra mooi het voetbal.
Wederom hebben we een E1 team onze rug laten zien, de vaart zit er lekker in dit jaar. 3 wedstrijden gespeeld. 9 punten.

Volgende week weer thuis aan de bak. We verwachten weer veel publiek. Kom eens kijken, 11.15 uur op het Valken terrein.

Tot ziens en prettig weekend,

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 20-04-2024
Ochtend
Ati/Jesse Jong
Middag
Mees Obdam/Jan Vreeker

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Marije Appelman, 17-04 (21 jaar)
Jos Dalmulder, 18-04 (46 jaar)
Britt Vreeker, 18-04 (19 jaar)
Lizanne Bousma, 19-04 (25 jaar)
Amy Haakman, 19-04 (34 jaar)
Wouter Laan, 19-04 (25 jaar)
Linda Wagemans, 19-04 (51 jaar)
Just De Lange, 20-04 (12 jaar)
Silvan Par?, 20-04 (12 jaar)
Lennard Groot, 21-04 (47 jaar)
Henk Wilderink, 21-04 (78 jaar)
Copyright © 2024 DeValken.com