Voorwedstrijd Valken E3 – MFC E1 a.s.zaterdag

Hallo leesbopper,
komende zaterdag voor de jeugd geen voetbal, alweer niet. Wederom laat de KNVB een steek vallen. Niet alleen de Valken is de dupe, menig andere vereniging klaagt steen en been. Maar goed, het zal wel aangekaart worden bij de bobo’s.

Niet getreurd. Oefenpotjes zijn ook leuk. Je hebt het maandag in de krant kunnen lezen. Ons eerste team speelt a.s. zaterdagmiddag de belangrijke inhaalwedstrijd tegen de mannen uit Medemblik. Een prima gelegenheid om uit de onderste regionen vandaan te kruipen.
Als voorwedstrijd mogen de mannen van de E3, wie het zo doen in de 2e klasse een oefenpartij spelen tegen de E1 van M.F.C.

Het zal geen makkelijk potje worden. Dit team komt nl uit in de 1e klasse van deze regio. Aangezien de E3 duidelijk aan het solliciteren is naar de 1e klasse en volgend jaar de E1 worden is dit een mooie gelegenheid te laten zien of ze het niveau al een beetje aan kunnen.

Ik ga er vanuit dat er veel publiek om 17.00 uur zal komen. Neem even de moeite en kom een uurtje eerder. om 16.00 uur nl zullen deze mannen de strijd aangaan het speelveld warm maken.

Tot zaterdag en mocht je absoluut niet kunnen zaterdag, prettige paasdagen alvast en dan tot volgende week zaterdag, dan spelen ze weer !

gr.
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Copyright © 2024 De Valken