Gestaakt bij 0-1 voorsprong bij rust

Allereerst is de 0-0 na 15 minuten tegen MFC van 2 weken geleden, inmiddels door de KNVB in de stand opgenomen (waarschijnlijk omdat er geen gelegenheid meer zal zijn om dit duel uit te spelen) en daarom moesten we afgelopen 2e paasdag voor onze 18e wedstrijd (van de 24) uit naar Zouaven, waar we thuis 2-2 tegen gespeeld hadden.
Voor de wedstrijd gaf de trainer aan dat de top 3 redelijk onbereikbaar was geworden, maar dat we er met zijn allen voor moesten gaan om toch minimaal 4e te worden, wat betekende dat we in ieder geval vandaag zouden moeten winnen, omdat de nummers 4 tot en met 7 (Woudia, SRC, Valken, Zouaven) heel dicht bij elkaar staan en we ze alle drie nog krijgen.
Met Grietje gelukkig gewoon op doel en met 3 wissels begonnen we met lichte regen aan de wedstrijd en het liep eigenlijk niet echt verkeerd; verdedigend hadden we de boel redelijk onder controle en zodoende kon Danielle af en toe doorschuiven naar het middenveld om de voorhoede te ondersteunen.
Het begon steeds harder te regenen en na wat kleine mogelijkheden en schoten, was het Patricia die met een fraai afstandsschot over hun keepster heen voor de verdiende 0-1 voorsprong zorgde. Dit was ook de ruststand, maar omdat de beide strafschopgebieden compleet onder water stonden door de hevige regen, besloot de scheids om niet meer aan de tweede helft te beginnen.
Dus wederom een gestaakte wedstrijd en nu met een 0-1 voorsprong en het is maar afwachten wat de KNVB met deze stand gaat doen.
Komende zondag(nacht) uit naar het nog steeds ongeslagen Koedijk, waar we onze huid zo duur mogelijk gaan proberen te verkopen.