Op bezoek bij de Schager Racing Club

De Schagenezen doen het fantastich en boven verwachting. Ook zij komen uit de 4e klasse en lijken rechtstreeks richting nacompetitie door te stomen. Met nog 4 duels voor de boeg staat SRC 2e met 31 punten uit 18 wedstrijden. Alcmaria zal niet meer in te halen zijn, maar met een 2e stek kan de periode van Victrix wellicht overgenomen worden voor de nacompetitie.

Grote man aan Schager zijde is Mustafa Marghadi. Dit seizoen wist de spits er al 18 in te prikken, dat is inderdaad 1 op 1. Daarmee staat hij er maar 3 achter de man die eigenlijk te groot is voor de 3e klasse, Maurice Gijzen van De Flamingo’s. Eerste Valken-speler op de 3e klasse topscoorder lijst is Mike Leegwater die met zijn 13 goals op de 5e plaats staat. Lennart Beentjes (Vitesse ’22) en Ibrahim Bakni (Alcmaria) staan er met 14 goals nog tussen.

Trainer Theo Mooyer doet het dus uitstekend in zijn 2e seizoen in Schagen. Ook volgend seizoen staat hij aan het roer bij de club. Na jaren (vanaf het seizoen 86/87) onafgebroken in de 4e klasse vertoeven, nu bovenin de 3e klasse meedraaien is lang niet gek.

Thuis wist Valken tegen de even oude vereniging niet tot winst te komen. De gasten ginger er met een 2-4 overwinning van door. Tijd voor de noodzakelijke revanche!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Julian Kunne, 18-05 (15 jaar)
Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Copyright © 2024 De Valken