Jubileumboek 75 jaar Valken verkoopt in heel Noord-Holland

De bestellingen voor het Valken-jubileumboek beginnen langzaam maar zeker binnen te stromen. Opvallend genoeg komen de bestellingen uit heel Noord-Holland binnen. Jan Ott uit Amsterdam, oud-speler van Valken 1, heeft bijvoorbeeld het boek besteld. Verder zijn bestellingen geplaatst vanuit Enkhuizen, Bovenkarspel, Wervershoof en Zwaag. Er zijn mensen die meerdere boeken tegelijk bestellen.

Aardig was het telefoontje dat wij kregen van de 84-jarige P. Degeling uit Alkmaar die het boek ook wil hebben. ,,Moet ik ook nog portokosten betalen?’’, vroeg hij zich af. Nee, dat hoeft niet, de boeken worden gratis thuisbezorgd. De heer Degeling woont al jaren in Alkmaar, maar zei graag het boek uit zijn vroegere woonplaats te willen ontvangen. Hij vertelde vroeger gewoond te hebben in een huis op het Twijver dat nu in het Buitenmuseum te Enkhuizen staat.

Wij raden u aan haast te maken met uw bestelling voor het jubileumboek, want de verkoop is goed op gang gekomen. En wij willen graag tijdig weten of we voldoende boeken laten drukken. Voor de goede orde; u bestelt het boek als volgt: Maak 15 euro over op bankrekeningnummer 31.00.79.543 van de Rabobank te Hem tnv ‘Valkenjubileum’, en onder vermelding van UW NAAM EN ADRES. Dit laatste wordt nog wel eens vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken