Profbezoek ter voorbereiding op het nieuwe seizoen

Valken haalt Roda JC naar het sportcomplex aan de Koggeweg.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2005-2006 komt Roda JC richting Noord-Holland voor een trainingskamp. Op donderdag 28 juli en zaterdag 30 juli is de BVO deelnemer aan het Den Helder Maritiem toernooi, een jaarlijks terugkerend toernooi met professionele deelname.

Op dinsdag 26 juli zal Roda een oefenwedstrijd spelen tegen Valken. Voor Valken is dit een voorloper naar de feestweek ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de vereniging. Daar een datum in deze week niet mogelijk was voor Roda, is gekozen voor de datum 26 juli.

Roda zal in principe met een voltallige selectie richting Noord-Holland reizen. Wie aan het hoofd staat van de Limburgers is op dit moment nog niet duidelijk, maar de geruchten doen de ronde dat dit Huub Stevens zal zijn en zijn assistent Raymond Atteveld zal worden.

Roda JC is een waar vreemdelingenlegioen. De selectie van dit seizoen telt maar liefst 12 verschillende nationaliteiten: 6 Nederlanders, 3 Belgen, 2 Brazilianen, 2 Ivorianen, 2 Hongaren, 1 Fransman, 1 Gambiaan, 1 Montenegrijn, 1 Nieuws-Zeelander, 1 Noor, en 1 Serviër. Volgend seizoen komt daar weer een Belgische doelman bij.

De wedstrijd op het sportcomplex van Valken begint om 19:00. De toegangsprijs bedraagt € 4,– voor volwassenen en € 2,– voor kinderen tot 14 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Jesse de Wit, 22-06 (22 jaar)
Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Copyright © 2024 De Valken