Van ‘s-ochtends vroeg tot laat in de middag voetbal

De zondag begint vroeg voor het eerste Valken seniorenteam dat in actie komt. Om half tien dienen de dames zich op een Koedijks veld te melden voor de wedstrijd aldaar. De Koedijkse dames verloren nog geen duel dit seizoen. 14 van de 16 wedstrijden werden gewonnen. Terechte koploper dus. Valken staat nu 5e, met 26 punten uit 18 duels. Nummer 6 Zouaven speelde wel 2 duels minder. Thuis verloor Valken met 1-3 van de lijstaanvoerder.

Niet veel later, om 10:00, begint in Hoogkarspel het duel tussen de Spirit veteranen en de trotse koploper, Valken. Thuis werden de kroospoten op een 7-1 nederlaag getrakteerd dus ze zullen op weinig rekenen. Het verschil op de ranglijst bedraagt 19 punten. In posities zijn dit er 6.

Vervolgens naar Alkmaar voor het duel tussen Alcmaria Victrix 2 en Valken 2. Thuis speelde Valken verdienstelijk met 0-0 gelijk tegen de huidige nummer 6 van de competitie. Valken staat nog steeds 9e, ook na het 1-5 verlies van vorige week tegen VIOS-W. Aanvang in Alkmaar is 11:00.

Ook om 11:00 het duel tussen Valken 4 en Strandvogels 4. Op het kunstgrasveld aan de dijk bij het Ijsselmeer won Valken eenvoudig met 1-3. Toch is Strandvogels de beste van de rest. Na Spirit en Valken staan zij op een keurige 3e stek, een positie die ze zeer waarschijnlijk wel kunnen blijven verdedigen. Valken is nog steeds in een hevige strijd verwikkeld met Spirit ’30 7 om het kampioenschap, hetgeen ook in het gastenboek elke week weer te lezen valt.

Kwart voor het staartduel tussen Valken 3 en Purmerend 6. De wedstrijd tussen de 2 onderste ploegen. Het eerste duel in Purmerend werd door de thuisploeg met 3-1 gewonnen. Valken was in het Purmerland danig onder de indruk van de intimidaties van de thuisploeg en kon niet lejjer voeetballen zoals men wenst. Hopen dat het nu maar weer beter gaat, met een compleet elftal?

De twee laatste wedstrijden beginnen om 14:00. Dat Valken 1 eigenlijk moet winnen in Schagen van SRC is nu wel bekend.

Dat Valken 5 in Westwoud moet winnen van Woudia 4? Ja, hopelijk wel. Maar ze spelen nergens voor. Een goede subtoppositie is het doel. Van Woudia moet gezien de ranglijst wel kunnen worden gewonnen. Beide elftallen kwamen nog niet eerder dit seizoen tegen elkaar in actie. Valken 5 staat momenteel 6e maar heeft een duel minder gespeeld dan de nummers 3 en 4 (WSW 3 en Blokkers
9) die 2 punten meer hebben. Woudia vinden we terug op de 9e stek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Zavano Felomina, 26-07 (19 jaar)
Dion Bouwman, 27-07 (20 jaar)
Bry? le Blanc, 29-07 (21 jaar)
Nomi Stheins, 29-07 (19 jaar)
Lieke de Wit, 29-07 (15 jaar)
Anne de Groot, 30-07 (29 jaar)
Copyright © 2024 De Valken