Blokkers C3 – Valken C1: 0-13

dertien doelpunten C1

Valken had in Blokker een walkover: de eerste vijftien minuten gaf Blokkers nog aardig tegengas en verzuimde Valken om de kansen te benutten, de eerste goal viel na vijftien minuten, gemaakt door Tijmen, die er vandaag zin in had en ook voor de 0-2 tekende.
Vanaf dat moment een sterk overheersend Valken, dat regelmatig bleef scoren.Qua spel ging het ook lekker, we speelden op een gegeven moment 3-2-5, zonder eigenlijk nog iets weg te geven. Ruststand: 0-7, doelpuntenmakers: Tijmen 3x,Bas 1x, Erik 1x en Sam 2x.
Na rust weer een fase van niet scoren en na vijftien minuten werd het 0-8 door Erik. Uiteindelijk werd het dus 0-13, doelpuntenmakers:Mark 2x, Bas 1 x, Erik nog een keer en een nog onbekende.Verder nog een compliment voor Rick, die het als doelman uitstekend deed.
Aanstaande zaterdag om 13.00 Dindua thuis in de Arena.