E3 werkt aan doelsalde tegen E1 van Dindua

April doet wat hij wil, vorige week zonnen in het ‘hete’ Sijbekarspel’, vandaag weer voetbal met sneeuwvlokken om de oren. April doet wat hij wil……

Vandaag de thuiswedstrijd tegen de nr 3 in de competitie DINDUA E 1.

We moesten weer 7 tegen 7 spelen, dat blijft toch lastig. Ten eerste de twee wissels elke keer, maar daarnaast lijkt het net of je een man tekort in het veld. Het lukt allemaal net niet zoals het gebruikelijk gaat.

Het duurde lang vandaag. Pas rond de 15e minuut kwam de eerste goal, na een prachtig pass van Bart uit het achterveld over alles en iedereen heen kwam de bal voor de goed anticiperende (!?) Christian.
Sorry, maar in gewoon Nederlands! Christian ging goed achter de diepe bal van Bart aan en scoorde heel behendig.

Daarna ging het net als tijdens de uitwedstrijd tegen Dindua E1. Toen werd er ook pas laat de eerste goal ingeschoten en ook toen liet Dindua de kop heel snel hangen. Voor de 1-0 kwamen de mannen met de mooie shirten er nog goed door, maar na de goal sloeg het gelijk om. Nog voor de rust kwamen er nog 3 goals bij. Met een mooie ruststand van 4 – 0 was de wedstrijd al gelopen.
Na een lekker bakkie gingen we vol goede moed de tweede helft in. En let wel, de tijd stond op 2 minuten en 24 seconden in die tweede helft en het scorebord toen al 7 – 0 !!! Binnen 2 en een halve minuut drie goals erbij. Dindua had geen idee wat er allemaal gebeurde. Ze werden alle kanten voorbij gelopen door mannetjes in groen rode shirt.
De eindstand van deze partij kwam op maar liefst 13 tegen 0. Harm met 5 goals en Christian met 6 waren heel goed op dreef. Pim poeierde er nog een vrije trap in en de Enkhuzers waren zo vriendelijk er zelf 1 te maken. Nooit verkeerd vanzelf.

De stand na vandaag: FIER AAN KOP, 6 gespeeld, 18 punten, 39 doelpunten voor en maar 3 tegen! (de complimenten voor de verdediging en keeper(s))

Voor de liefhebbers, volgende week uit, naar VVS E2. Aanvang 11.30 uur.