DeValken.com

Handbal/voetbal in Hem/Venhuizen

A junioren de oren gewassen!!!!!

Een waterig zonnetje schijnt over het A veld waar het gras bijna twee kontjes hoog is en een bal bijna niet kan rollen vanwege de hobbels.
Toch werd er afgetrapt om 13.00 uur tegen Berdos A1 dat op de tweede plek is terug te vinden in de competitie en na negentig minuten voetbal weten we ook waarom want werkelijk op alle fronten was deze ploeg beter. De eerste 15 minuten konden de Valken boys het nog redelijk bijbenen, maar daarna was het Berdos wat de klok sloeg en de doelpunten volgden dan ook. Twee keer moest David vissen voor de rust waarbij bij nummer 2 gezegd mag worden dat onze keeper niet vrijuit ging! (daarentegen wisselde hij dit af met mooie reddingen!) Na de rust met drie verse wissels en hopen op de aansluitingstreffer, maar helaas zat dat er echt niet in en Berdos deed er nog een schepje bovenop met als resultaat bij vlagen voetbal om je vingers bij af te likken. Één tweetjes, driehoekjes en persoonlijke duels: bij alles waren we de mindere.
Er volgden nog vier doelpunten en sommige van grote schoonheid. Op zich werd er wel geknokt, maar het was niet genoeg tegen deze goede ploeg. Een eindstand van 0-6 en geheel terecht.
Al met al berusting bij de trainer.
Woensdag om 19.00 uur uit tegen JVC en dat is nu de nummer 1 van de poule dus kunnen we er weer flink tegen aan!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 02-12-2023
Ochtend
Isabel/Usama Almohammed
Middag
Jelle Bleeker/Tim Weeverink

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Sophie Bakker, 27-11 (20 jaar)
Sem Bleeker, 28-11 (19 jaar)
Carla Laan-Meissen, 29-11 (59 jaar)
Gido Sjerps, 29-11 (13 jaar)
Erwin Feller, 30-11 (26 jaar)
Lynn Koster, 30-11 (29 jaar)
Copyright © 2023 DeValken.com