De Valken F2 speelt nakomelingen gouden SEW van de mat

De Valken F2 speelt nakomelingen gouden SEW van de mat.

Ter afsluiting van de competitie 2004/2005 staat de dubbel tegen SEW F1 op het programma. Deze zaterdag speelden we de thuiswedstrijd om 10.00 uur onder leiding van een prima leidende scheidsrechter Matthijs. Met de pijnlijke nederlaag van vorige week nog vers in het geheugen was het als coach vandaag niet moeilijk om voor de juiste wedstrijdinstelling te zorgen. Een korte en duidelijke voorbespreking in de kleedkamer en kort voor de wedstrijd nog even in het veld zette de jongens op scherp.

Onmiskenbaar was dat bij de tegenstander nakomelingen van de gouden generatie van het SEW van weleer in het veld stonden. Alle deze erfelijke aanleg ten spijt wist De Valken al snel een veldoverwicht af te dwingen. Toch was de voorsprong een ‘mazzeltje’ omdat hun
keeper een slap ingeschoten bal liet glippen: 1 – 0. Daarna volgde snel de volgende goal en traditiegetrouw werd er toen weer te makkelijk gespeeld waarna SEW vlak voor rust de wedstrijdspanning terugbracht, ruststand 2 -1.

De Valken kwam daarna scherp uit de startblokken. Jammer dat de Kijk-ouders van Dave iets te lang Kantine-ouders bleven. Dave maakte namelijk vlak na de rust een prima goal en daarmee was de tegenstand van SEW gebroken. Het regende doelpunten, bijna iedereen maakte wel een doelpunt of gaf een voorzet en ook keeper Koen werd voor even veldspeler. Bijzondere vermelding voor het hakballetje van Jacco, de prima goals van Jaap en Twan en het sterke spel van Robin en Shaarujen. Ook Jelmer maakte het beloofde doelpunt voor zijn oma en opa. Kortom een prima wedstrijd met veel goals, veel publiek en prima penalty’s.