D-day voor De Valken tegen de kampioen

DE VALKEN – Alcmaria Victrix

Zondag 24 april 2005 – aanvang 14:00 uur

Wij heten u van harte welkom op ons sportcomplex De Drieban voor de thuiswedstrijd tegen Alcmaria Victrix uit Alkmaar in de derde klasse A KNVB.

Wij feliciteren de 107-jarige vereniging die met het behalen van het kampioenschap in onze klasse volgend jaar in de 2e klasse gaat spelen. Een klasse waarin zij in de jaren ’80 ook een tweetal seizoen waren te bewonderen.

Voor ons is het vandaag D-day oftewel iedereen is zich ervan bewust dat de punten in Hem-city moeten blijven ter voorkoming van rechtstreekse degradatie of het moeten spelen van promotie/degradatie wedstrijden. Opvallend is dat onze concurrenten M.F.C., De Flamingo’s en SV Koedijk thuis wisten te winnen van de kampioenen. Volgende week spelen wij uit tegen M.F.C. en is uw steun ook hard nodig.

Zoals menigmaal verwoord blijft het spannend tot de laatste competitieronde en zullen de tussenstanden op de andere velden gewild zijn.

Let op:
Houdt u rekening met een loslopende koe vanaf 16:00 uur en blijft u op gepaste afstand; het jubileumcomité heeft € 350,00 klaarliggen voor de koper van het vakje waarin koe Jane haar behoefte zal doen.

De opbrengst van de Koe-actie wordt gebruikt voor de organisatie van de feestweek van 17 tot en met 21 augustus in verband met het 75-jarig bestaan van SV De Valken.

Tijdens de actie Waar schijt de koe? bestaat ook de mogelijkheid om ter plaatse bij het A-veld het jubileumboek dat uitkomt ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van De Valken contant te bestellen.

Laten wij er met z’n allen een mooie zonnige middag van maken!

Wij wensen u een sportieve, plezierige en ontspannen wedstrijd toe.

Met rood groene groet,
Der Weisse

Bezoek de site: www.devalken.com met altijd het laatste nieuws van onze vereniging, uitslagen, programma, verslagen, nostalgie en natuurlijk de tussenstand van de Valken toto (huidig koploper Fam. G. & N. Laan, red).

Zondag 24 april 2005 – aanvang 14:00 uur.

De Valken – Alcmaria Victrix
Koedijk – SRC
Beverwijk – Limmen
FC Uitgeest – MFC
Westfriezen – De Flamingo’s 64
Vitesse ’22 – De Blokkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Copyright © 2024 De Valken