KAMPIOENTJE !!!! –> E3 pakt ook de titel

8 – 8 – 0 – 0 – 24 – 57 – 7

Oftewel 8 gespeeld, 8 gewonnen, 0 gelijk, 0 verloren, 24 punten, 57 doelpunten voor en 7 tegen.

Een mooi slotakkoord van een geweldig seizoen voor de eerste jaars E-pupillen van de Valken E3. Een resultaat om trots op te zijn. Niet alleen voor zichzelf, de trainer-coach, de assistent-coach, maar ook voor de vereniging. Met dit groepje ligt er weer een mooie basis om door te gaan achter de toch al goeie lichtingen die de Valken-jeugd heeft.
Vandaag hadden we een herhaling van de wedstrijd van vorige week. Nu onder betere weersomstandigheden werd het weer een mooi potje. Wat de uitslag niet doet vermoeden was het toch een pittige strijd. Het andere Oranje uit Spanbroek (VVS E2) gaf heel goed partij en speelde een sterke wedstrijd. Groot voordeel bij ons dat we elke wedstrijd als een echt hecht team spelen. We knokken er alle weken weer voor en de goals gaan er makkelijk in.
Een compliment naar de hele groep want gemopperd wordt er niet of nauewelijks. (misschien ook een voordeel als je altijd wint ?!)
De uitslag deze week 7 – 2 in ons voordeel werd net als vorige week (toen 9-1 rust, eindstand 11-2) een beetje vreemd opgebouwd. Met de rust al 5-2, en dan de tweede helft niet zo scherp meer. op de een of andere manier lukt het niet meer. Daar valt nog veel te leren.
Opmerkelijk vandaag was dat we wel drie keer van grote afstand scoorden. LEON, jawel LEON schoot van bijna de middellijn over de keeper heen, prachtige goal. Het is voor LEON dit jaar zijn eerste goal. De rasverdediger is niet zo vaak voorin te vinden. Prachtig voor je om in de laatste competitie wedstrijd te scoren Leon.
Daarnaast maakte Christian nog een mooie afstand treffer. Maar de mooiste kwam vandaag van Bart. Van zo’n 25 meter kreeg hij veel ruimte van VVS. Hij dacht niet na en schoot de bal schitterend in de rechter boven hoek. Dat was een lekkere.

Na de wedstrijd brandde het feest los. Schitterend om het plezier van de jongens te zien, met natte oogjes stonden de ouders langs de kant (ik tenminste wel) Daarna werd het nog natter. Volgens kampioenstraditie ging daarna iedereen met kleren en al onder de douche. Ja iedereen, ook Tim en ondergetekende moesten er aan geloven. Lekkere warme douche met kleren aan, het was maar goed dat de temperatuur buiten iets hoger was dan de laatste weken. Daarna in de kantine nog even nagefeest.

KLASSE JONGENS, een mooie afsluiting van dit voetbaljaar.
In het najaar, 10 gespeeld, 6 gewonnen, 3 gelijk en 1 verloren in de derde klasse.
Nu in het voorjaar, in de tweede klasse dus alle 8 wedstrijden gewonnen.

Het seizoen is nog niet ten einde.
Woensdag 4 mei a.s. spelen we om 19.00 uur thuis een oefenpotje tegen de Andijk E1.
En zaterdag 14 mei ben ik bezig met Spirit E1, ter voorbereiding op volgend jaar alvast.
Zaterdag 21 mei het toernooi bij Woudia en zaterdag 28 mei het POLYTECHNIEK toernooi, bij Spirit.

Nog zat te doen dus.
Veel plezier dit weekend en geniet lekker van jullie titel.
Groetjes

En tot leessss
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Judith Leijen, 19-05 (52 jaar)
Rien Mohle, 19-05 (71 jaar)
Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Copyright © 2024 De Valken