C1 onderuit in Westwoud

De C1 heeft de laatste kans om nog enigszins aanspraak te maken op de titel laten lopen.
C1 startte heel zwak in deze wedstrijd, na 1 minuut 1-0, direct daarna 1-1 en in de 2e minuut 2-1. Bas maakte vlak voor rust 2-2. Valken speelde in de eerste helft onsamenhangend, ging teveel mee in het fysieke geweld van Woudia en vergat zelf te voetballen.
Dat voetballen werd wel na de rust opgepakt en werd Woudia sterk op eigen helft gedrongen,door goed positiespel kwamen er kansen, helaas werden deze niet benut in deze fase en zoals het altijd loopt scoort dan de tegenstander, 3-2, op dat moment onterecht. De 3-2 kwam hard aan, het werd uiteindelijk 5-2. Jammer, er zat dit jaar meer in, hebben teveel punten laten liggen in de belangrijke wedstrijden.