A junioren eindelijk weer winst!!!

Na afgelopen woensdag gespeeld te hebben tegen de koploper JVC en daar (onterecht) met 3-1 onderuit zijn gegaan was het nu wederom een uitwedstrijd en wel tegen VZV (t’Veld).
Om 9.30 14 uitgeslapen koppies op het parkeerterrein en “hup”de auto in op weg naar onze tegenstander VZV die net als ons in de middenmoot van de eerste klasse staat.
Prachtig weer en om 11.00 uur floot de (16 jarige!!!) scheids op zijn fluitje om te beginnen. Net als de thuiswedstrijd was het Valken wat de betere ploeg was en na 7 minuten was het al raak want het was kleine behendige Joep die met een snelle actie over rechts doorkwam en de bal loepzuiver terug legde op Niels die bekwaam de 0-1 op het scorebord zette!!. Daarna kregen we meerdere kansen, maar helaas geen doelpunten. En zoals zo vaak krijg je hem dan om je oren 1-1.
Rust. 3 nieuwe spelers maakten hun opwachting in de tweede helft en we begonnen dan ook prima, maar ook deze gecreeerde kansen werden om zeep geholpen!!. Toen braken er 10 doldwaze minuten aan want VZV kreeg niet één maar wel vier 200% kansen en die werden op knotgekke manieren om zeep geholpen met behulp van 36 engeltjes die rond het doel van David rond zweefde. Ook wij kregen mooie kansen maar tot aan de 82e minuut stond gewoon de 1-1 nog op het bord totdat………………………………….jawel, wederom Joep met een prachtige actie zijn directe tegenstander het bos in stuurde en met een prachtige voorzet tevoorschijn kwam en…………….de bal pardoes over de 1.90 cm lange keeper in de verste hoek verdween: 1-2!!
We speelde de wedstrijd uit en de drie puntjes werden meegenomen naar Venhuizen/Hem.
Een heerlijke overwinning en nu woensdag tegen het onder ons staande Schagen waar we ook gaan voor de drie punten!!