Lage topscores, einde in zicht

De familie Laan blijft dominant in de stand om DeValken.competitie. De gebroeders Gerard en Niels behaalden net als moeders 1 puntje. Peter Haars meldt zich ook weer in de top 3. Zijn 5 punten betekenen een totaal van 96, respectievelijk 12 en 4 minder dan de toppers.

Hennie Bezuijen zakt een stek doordat hij geen punten behaalde. Martin Beemster ziet Rein Bleeker naast hem komen. De laatste twee uitbetalingsposities bovenin zijn weggelegd voor Peter Dekker en Patrick van Veen. Cees Beemster en Marco Bakker liggen op de loer.

Onderin gaat de poedelprijs waarschijnlijk naar Niels Jong, toch haalt hij deze week 3 punten en loopt er daarmee 1 in ten opzichte van Mark Ruiter.

Kijkend naar de toto en wedstrijden prijzen dan is het bij beiden nog lang niet beslist. Peter Haars leidt de dans bij het aantal voorspelde duels (15 uitslagen goed). Gerard & Niels Laan zitten hier slechts 1 duel onder.

Het ziet er voor het aantal juist voorspelde toto’s goed uit voor Andr├ę Bleeker. Met 53 totootjes heeft ie er 1 meer dan Jos Dalmulder.

Volgende week de laatste ronde met ook de aanvullingen in de bonusvragen: De beslissing in de strijd om periode 3 en de eindstek van Valken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Timo Kromkamp, 26-05 (16 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken