Het loopt storm voor Valken-jubileumboek

De belangstelling voor het jubileumboek van De Valken, dat binnen enkele maanden uitkomt in verband met het 75 jarig bestaan van onze club, is groot. De laatste vier weken loopt het zelfs storm qua boekbestellingen. De verkoop gaat in de maand mei nog door, maar eind mei moet het jubileumcomité wel weten hoeveel boeken er zullen worden gedrukt. Vandaar deze oproep aan diegenen die nog graag het boek willen bestellen: maak daar haast mee!

De afgelopen maand kwamen veel bestellingen voor het boek binnen vanuit Hem en Venhuizen, maar ook diverse mensen in Wijdenes, Hoorn, Stede Broec en Enkhuizen hebben het boek besteld. Kregen we eerder ook al bestellingen binnen uit Amsterdam en Alkmaar, nu krijgen we zelfs bestellingen binnen uit Noord-Scharwoude (dhr. Koopman), Zeist (Fred Kok) en Sint Odiliënberg in Limburg (een verzamelaar van boeken van amateurclubs in Nederland, hij heeft er al meer dan tweeduizend).

Alle huidige voetbal- en handbalteams van De Valken zijn het afgelopen seizoen op de foto gegaan voor het boek. De jonge voetballertjes en handbalsters van nu kunnen zichzelf dus terugzien als zij over zestig jaar bejaard zijn. En dan natuurlijk sterke verhalen vertellen over hoe goed ze toen wel niet speelden…

Het circa 200 pagina’s tellende boekwerk zal totaal ruim 220 foto’s en illustraties bevatten over voetbal en handbal bij De Valken vanaf 1930 tot en met 2005. De samensteller van het boek, Cees Beemster, is momenteel regelmatig bij de drukker om de lay out van het boek alvast te bekijken. De eerste zes hoofdstukken zijn zo goed als klaar. Over een maandje zal het boek naar verwachting geheel klaar zijn.

Voor diegenen die het jubileumboek nog moeten bestellen, dit doet u als volgt:
Maak 15 euro over op bankrekeningnummer 31.00.79.543 van de Rabobank te Hem tnv ‘Valkenjubileum’, en onder vermelding van UW NAAM EN ADRES. Dit laatste wordt helaas wel eens vergeten, maar deze gegevens hebben wij nodig om het boek medio juli gratis bij u thuis te kunnen bezorgen.

Voor nadere informatie over het jubilemboek kunt u ook contact opnemen met Arthur Bot, telefoonnummer 06-41667003.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 01-06-2024
Ochtend
Isabel/Milan Vonk
Middag
Luca Bleeker/Opvulplek

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Dennis Groot, 27-05 (24 jaar)
Marike de Wit, 28-05 (18 jaar)
Delano Bezuijen, 29-05 (20 jaar)
Wietse Sijm, 29-05 (32 jaar)
Charmaine Boon, 30-05 (33 jaar)
Rick Raven, 30-05 (35 jaar)
Loek Groot, 31-05 (30 jaar)
Nick Redeker, 01-06 (35 jaar)
Tim Stammes, 01-06 (25 jaar)
Copyright © 2024 De Valken