Eerste oefenpot Valken E3 naar verlies.

Dat is even wennen, geen winstpunten in de E3 tas.
Als voorbereiding op het volgende seizoen, of op de komende toernooien oefent de Valken E3 de komende weken tegen E1 teams vanuit de regio.

Vanavond was Andijk E1 aan de beurt. Met een sterk gewijzigd team gingen we aan de bak, maar liefst 5 basis spelers hadden afbericht gegeven. Je zult begrijpen als je normaal met z’n achten speelt en er zijn er 5 niet dat het wat wennen is op het veld.

Maar goed, we hadden vier invallers, 2 uit de E1 (Robert en Marvin) en 2 uit de F1 (Rick en Mike) Met z’n achten vormden we toch een goed team.

Al snel wisten we door een corner en een kopbal van FRANK (!) de score te openen, daarna volgde er na goed doorzetten een goal van zijn broer Rick. Vervolgens maakte Christian uit een vrije trap er zelfs 3 – 0 van!
Tja en toen. Vlak voor rust werd het nog 3-1, en nog 3-2 zelfs. Ietwat onnodig maar toch.

de tweede helft gaf een totaal ander beeld. De coach had een heel sterk middenveld neergezet, met een paar knapen die de bal al lekker konden raken. Maar liefst drie keer werd er van afstand over keeper Mike heengeschoten, niet leuk, maar ook dat hoort erbij. Zo werd de eindstand, na een 3-0 voorsprong, omgezet in een 3-5 verlies… we hebben teveel naar MFC gekeken denk ik….

Zonde, maar niet getreurd. A.s. zaterdag de volgend uitdaging. Dan gaan we (bijna) met z’n allen proberen de 40 MM te lopen. We verzamelen om 6.45 uur bij de grenspaal tussen Hem en Venhuizen.
Volgende week woensdag spelen we thuis tegen SPIRIT E1 om 19.00 uur.
Volgende week zaterdag volgt ASV E1 en de week daarop het Woudia toernooi.

We blijven mooi bezig. Marvin, Robert, Rick en Mike bedankt voor jullie invalbeurt en inzet, het was een leuk potje.

tot lees,
Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken