E3 geeft een mooi kado aan TIM

Hallo leesboppers,

we gaan gewoon door, op een mooi zonnig Valken terrein stond vandaag, hoe kan het anders met Pinsterkermis, een mooi potje voetbal op het schema tussen VALKEN E3 en ASV E1. De E1 teams voor het komende voetbalseizoen.
Schitterend weer, frisjes maar zonnig, mooi grasmatje met een verdomd slechte, hobbelige ondergrond (en dat voor een A-veld) maar. De mannen hadden er zin in.

Zoals gezegd, een kado voor assistent-stageloper-coach TIM (Wilderink). Tim is 18 jaar geworden, KIJK UIT DUS, de rijlessen zijn gelijk gestart vandaag….

de wedstrijd.
Het verschil was al in de warming-up te zien. Waar Valken bezig was de keeper in te schieten, rondootjes te doen wat los lopen enz. liep ASV met elkaar te praten, armen over elkaar, geen w.up dus. Daarnaast hebben ASV hun beste speler (jongen van Doodeman) helaas moeten zien vertrekken naar de Zouaven, dit is voor dit team een echte domper. (bedankt weer Zouaven…)

Tijdens de wedstrijd kwam ASV absoluut niet aan de bak. de ene mooi uitgespeelde goal was nog mooier dan de andere. met de rust was het al 9 tegen 0, en de eindstand maar liefst 15 tegen 0. Christian kreeg er vandaag 8 tegen het net.
tijdens de rust werd Tim hartelijk toegezongen. Om 12.00 iedereen snel naar huis en binnen blijven. Tim heeft zijn eerste rijles om kwart over een!!!

15 – 0 tegen de dorps-collega’s. EEN LEKKER GEVOEL OM TE KERMIS TE GAAN !!!

a.s. woensdag spelen we weer een oefenpot. DEZE KEER UIT naar WSW E1
dus WOENSDAG 18 mei. 18.15 vertrek. 19.00 uur voetballen !!!

groeten en een heeeeeel prrrrrettige kerrrrmis

Corrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Za 25-05-2024
Ochtend
Monique/Alex Beerepoot
Middag
Lex Groot/Joeri Sluis

Zie info en rooster.

Jarigen :)

Tim Groot, 22-05 (31 jaar)
Stephanie v/d Velde-Wolf, 22-05 (52 jaar)
Maas Bouman, 26-05 (21 jaar)
Jeanne Wagemans, 26-05 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken