E3 pakt de tweede beker dit seizoen

Hallo leesboppers,
daar zijn we weer, na de beker in augustus bij ASV gepakt te hebben, pakten we vandaag na 3 winstpartijen de beker op het WOUDIA TOERNOOI.

Al vroeg moesten we aantreden, vanochtend op 9.00 uur stond de partij tegen Woudia E3 op het programma.
Dat de jeugdvereniging bij WOUDIA goed bezig was weer goed te zien. Ze gaven ons goed partij, vooral de eerste 10 minuten, maar daarna braken er een paar keer snel uit en liepen uit naar een 4-0 overwinning.

De tweede wedstrijd was tegen Spirit E4. Nou daar maar niet te veel over zeggen, het was 25 minuten aanvallen, er gingen er ‘slechts’ 4 in. Het hadden er minimaal 10 moeten zijn. Er werd veel gemist, maar ook veel gestopt door de KEEPER LEX GROOT (jawel ex-valken).

De derde wedstrijd daar ging het om. tegen de Zouaven E5, met in hun gelederen wat D-2 spelers, waarvan 1 echt een supertalent is. (AZ staat al voor de deur). Ook de Zouaven had de eerste 2 wedstrijden gewonnen en hadden een iets beter doelsaldo, er moest dus gewonnen worden. Nou dat gebeurde ook. Met 4-2 waren we de sterkste, met de opmerking dat PIM een penalty stopte bij de stand 2-1. KLASSE PIM, daarna had je nog een paar goeie reddingen. Dit biedt perspectief voor volgend seizoen….

3 gespeeld, 3 gewonnen, volle bak, de BEKER dus voor ons.

De overige teams van Woudia (E1 & E2) wonnen ook bijna alles, dit gaf na de E-pupillen een tussenstand van:
WOUDIA 17 punten
de Zouaven 16 punten
De VALKEN 9 punten (E2 en E1 verloren helaas alles)
Spirit ? punten.
Hierna kwamen nog de F’n en 1 D-junioren-ronde. Ik denk niet dat de Valken de verenigingsbeker pakt dit jaar. Jammer.