Selectie Valken 5 presenteert zich met overwinning

De helden van Valken 5 hebben zich gistermiddag aan het publiek gepresenteerd voor het komende seizoen.

Met nieuwe aanwinst Doelman Dekker in de basis – linkshalf – speelde het 5e tegen Zouaven 9 in het vertrouwde C-stadion.

Zonder Hessel Bossch (?), Zeger Davidzon (autocross) en Frank Bleeker (virus) en Jos Dekker (vakantie) waren er toch weer genoeg manschappen beschikbaar. Arthur Bot speelde ook mee en derhalve waren er toch 2 wissels.

Al binnen 10 minuten stond het 2-0 voor Valken. Na 4 minuten beland een voorzet van Erwin Vreeker vanaf rechts bij Martin Beemster. Bij de 2e paal kan hij de bal op zijn slof nemen en de keeper de gang naar het net doen maken.

Niet veel later is het Huib de Wit die voor de 2-0 aantekend, weer komt de assist van Erwin Vreeker.

Na 20 minuten volgt ook de 3-0 nog en is het Zouaver verzet gebroken.

Na rust verruilt John Ballon het doel met Dennis de Wit, laatstgenoemde weet ook de 0 te houden. Pé Groot weet namens de helden de score op te vijzelen naar 4-0. Wederom is de assist van Erwin Vreeker die vanaf rechts na een prachtige pass van Patrick Dekker Pé bereikt.

De kansen van Keuves die de 5, 6, 7, 8 en 9-0 op zijn schoen heeft worden niet benut. Ook Doelman Dekker krijgt de bal niet in het net en zo beeindigt de wedstrijd met 4-0.

Een goede eerste presentatie van Valken 5 dus, hopen dat deze lijn zich doorzet als de helden aan de competitie beginnen.