De eerste vooruitblik dit seizoen naar komende zondag

Zo, de competitie is voor iedereen van start gegaan, dus de voorbeschouwingen zijn er ook weer. Ook dit seizoen beginnen we met het seniorenoverzicht bij de eerst spelende ploeg.

Komende zondag zijn dat dat zowel de veteranen als de dames die beiden om 11:00 beginnen.

De oudere garde speelt in en tegen Twisk. 2 wedstrijden ver en de veteranen staan alweer ongenaakbaar bovenaan: 6 punten, 12 voor, 0 tegen. Een 0-8 overwinning tegen RKEDO Ve 2. en een 4-0 overwinning vorige week tegen Westfriezen brengt de mannen bovenaan. Tegenstander Twisk speelde dit seizoen 1 duel en verloor met 2-3 van DWB. Overigens doet Always Forward Ve.2 het met 10 voor en 2 tegen ook niet slecht.

De dames krijgen bezoek van de Strandvogels meiden. Na 2 overwinningen staat Valken samen met Kolping Boys Da.2 en Blokkers ongeslagen boven aan. Op basis van het doelsaldo staat Valken 3e. Tegenstander Strandvogels heeft nog niet echt potten kunnen breken in de seizoensopening. Een schamel puntje (3-3 thuis tegen Zouaven) is het resultaat op dit moment.

Het nog puntloze Valken 2 krijgt om half 12 bezoek uit Den Helder als de plaatselijke FC 2 langs komt. Na drie duels en 0 punten, 1 voor en 12 tegen staat Valken troosteloos onderaan. Overigens behaalden ook MFC en Vios-W nog geen punt. De n Helder stelt daar uit drie duels 1 overwinning tegenover. Uit bij LSVV 2 wonnen de maritiemen met 2-3.

Ook thuis, om 12:45, speelt Valken 3. Zij krijgen bezoek uit Heerhugowaard van WMC 2. Valken 3 staat net als Valken 2 onderaan. 2 Nederlagen en een iets slechter doelsaldo dan Purmerend 5 zorgen voor plaats 10. Sportvereniging Waard’75 Molenboys Combinatie 2 speelde 1 duel en won die met 12-0 van Spartanen 3. Valken kan de borst dus nat maken.

De helden komen om 14:00 wellicht in actie op het terrein van Strandvogels te Onderdijk. Het 5e van de plaatselijke vereniging zal dan klaar staan. Valken 5 staat echter niet te springen om op het kunstgrasveld van de club te spelen. Dit wordt weer een moeilijke wedstrijd voor de helden. Strandvogels won de eerste 2 duels met 6-0 (Westfriezen 8) en 0-12 (Twisk TSV 2).

Tenslotte Valken 1. Zij krijgen bezoek van VVS ’46. De stand rechts leert ons dat beide elftallen 2 maal wonnen en 1 nederlaag incasseerden. VVS ’46 verloor uit bij VVW met maar liefst 6-2, Valken verloor vorige week bij Spartanen met 2-1.

Een seizoen in 96/97 in de 5e klasse ten spijt, komt VVS al sinds halverwege de jaren 70 uit in de 4e klasse. Trainer Erik van Geemen, bezig aan zijn 2e jaar in Spanbroek hoopt de 8e stek van vorig seizoen natuurlijk te verbeteren, toen duurde het tot de winterstop eer de oranje brigade een beetje op stoom kwam.

Valken 4 is komend weekend vrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Joey Boon, 23-06 (23 jaar)
Jeffrey Ruitenberg, 25-06 (30 jaar)
Isa Stosz, 25-06 (21 jaar)
Nordin van der Werff, 27-06 (17 jaar)
Copyright © 2024 De Valken