De Valken – VVS’46 a.s. zondag op de groene mat

DE VALKEN – VVS’46

Zondag 25 september 2005 – aanvang 14:00 uur

Wij heten u van harte welkom op ons sportcomplex De Drieban voor de thuiswedstrijd tegen VVS’46 uit Spanbroek in de vierde klasse B KNVB.

Vandaag krijgen wij bezoek van VVS ’46. De stand leert ons dat beide elftallen 2 maal hebben gewonnen en ieder 1 nederlaag hebben geïncasseerd. Tegenstander VVS ’46 verloor uit bij VVW met maar liefst 6-2 terwijl De Valken vorige week bij Spartanen met 2-1 onderuit ging.

Een seizoen in 96/97 in de 5e klasse ten spijt, komt VVS’ 46 al sinds halverwege de jaren 70 uit in de
4e klasse. Trainer Erik van Geemen, bezig aan zijn 2e jaar in Spanbroek, hoopt de 8e stek van vorig seizoen natuurlijk te verbeteren, toen duurde het tot de winterstop eer de oranje brigade een beetje op stoom kwam.

Vorige week was het passen en meten voor trainer Wim de Haart die met een elftal, dat zoals hij zelf zei ‘door middel van verband aan elkaar hing’, op bezoek ging bij mede-koploper Spartanen. Blessures en andere personele problemen zorgden er zelfs voor dat laatste man Patrick van Veen met een pijnlijke enkel de wedstrijd inging. Een wedstrijd met vele kansen aan beide kanten en 2 keepers die hun ploeg lange tijd op de been hielden. Uiteindelijk wist Spartanen de koppositie te behouden door met 2-1 van ons te winnen.

Hopelijk is de selectie breder en fitter t.o.v. vorige week en hebben de spitsen van De Valken veel kunnen trainen op het maken van doelpunten.

Wij wensen u een sportieve, plezierige en ontspannen wedstrijd toe.

Met rood groene groet,
Der Weisse

Bezoek de site: www.devalken.com met altijd het laatste nieuws van onze vereniging, uitslagen, programma, verslagen, agenda, nostalgie en natuurlijk de tussenstand van de Valken toto.

Zondag 25 september 2005 – aanvang 14:00 uur.

De Valken – VVS’46
SEW – Spirit’30
VVW – De Rijp
West Frisia DP – Andijk
Always Forward – HSV Sport
Grashoppers – Spartanen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Guusje Lakeman, 12-07 (12 jaar)
Wilco Kenter, 13-07 (40 jaar)
Jort Besseling, 14-07 (18 jaar)
Jinde Bos, 15-07 (14 jaar)
Rein Groot, 15-07 (21 jaar)
Copyright © 2024 De Valken