D2 wint de tweede helft met 2 – 1 !

Maar helaas, de ruststand was al 0 – 4, dus bij elkaar opgeteld 2 – 5.

De punten gingen dus mee naar de Streek en wij blijven op de hatelijke nul staan. Maar zoals hierboven gemeld, de tweede helft werd gewonnen, positief denken en doen, daar gaat het om.
Met veel te veel ontzag voor de tegenstander werd de wedstrijd begonnen, bijna geen duel werd gewonnen, we waren te lief om het zo maar te zeggen. De vier goals gingen er (te) makkelijk in.

In de tweede helft waren de rollen omgedraaid, een feller Valken maakte het de Zouaven lastig. Al snel kreeg de 4 – 0 achterstand een ietwat dragelijker aanzien. Twee mooi uitgespeelde doelpunten waren het resultaat van een ‘hogere’ dadendrang van de Valkenmannen. 2 – 4

Daarna werden de duimschroeven nog iets vaster aangedraaid, maar het mocht niet baten, na een counter werd het nog 2 – 5, een over de wedstrijd bekeken terechte uitslag.

Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen. We gaan van de week er weer flink tegen aan met de training en zullen zien hoe het er dan aan toe gaat.