E3 wint weer en…..gelukkig geen gele kaart!!!

De raamaffiches in Enkhuizen kondigden het al de hele week aan: Zaterdag 24 september 2005 10.15 uur speelt Westfrisia DP E4 tegen De Valken E3. Beide teams revancheerden zich in de tweede competitie ronde voor de mindere seizoensopening. Er stond veel op het spel, de verliezer raakt het zicht kwijt op de kopgroep. Desondanks is er vlak voor de poort nog een parkeerplek vrij, dat scheelt alweer wat loopwerk…

Good old Jaap Peerdeman is vandaag verhinderd wegens familiefestiviteiten. Het aannemersjubileum maakt dat Jaap ook volgende week beperkt inzetbaar is. Als coach moet je dan schuiven. De keuzes zijn niet moeilijk: Robin Ligthart schuift door naar de voorhoede (wat wil je ook na die drie goals van de vorige week) en Dave Hoogland naar het middenveld (kan hij mooi de verjaardag(taart)calorieën verteren). De anderen spelen op hun vertrouwde posities en vandaag geen wissels.

Twan Koster kon de vorige wedstrijd maar moeilijk vergeten. Een 9-0 winst en als spits geen goal maken dat knaagt aan je eergevoel. Dat knagen was snel over nadat Twan ‘bewust’ een corner in één keer in het doel laat verdwijnen. Snel daarna maakt Twan zijn tweede treffer maar schijn bedriegt. Omdat wij de derde goal niet maken komt Westfrisia langzaam in de wedstrijd en met brutaliteit, veel fysiek en inzet wordt het 1-2. Westfrisia begint er echt in te geloven en De Valken staat enorm onder druk. Onze keeper Koen Groot weet met fraaie reddingen gelukkig het gevaar te keren. En dan staat Jacco Laan op (figuurlijk dan). Met een knappe actie maakt hij het voor rust nog 1-3. Na rust maakt Shaaruijen de 1-4 (prima aangespeeld door Jacco) en dan is de conditionele pijp leeg bij de mannen. Westfrisia vecht zich nog goed terug in de wedstrijd maar als Twan de 3-5 scoort is de wedstrijd gespeeld.

De jongens zijn vandaag ‘diep gegaan’. Gelukkig dat de auto dichtbij geparkeerd staat zegt nog iemand. Als één van de jongens vraagt waar een blauw bord met een rolstoel erop betekent begint er iets te dagen ….. maar gelukkig, geen gele kaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Iris Hooijboer, 21-07 (19 jaar)
Sem Pater, 21-07 (14 jaar)
Rick Vroling, 21-07 (26 jaar)
Mirjam Rood, 22-07 (46 jaar)
Tom Besseling, 24-07 (27 jaar)
Dave Laan, 24-07 (15 jaar)
Lisa Mes, 24-07 (19 jaar)
Danique Wiersma, 24-07 (21 jaar)
Gert Feld, 25-07 (57 jaar)
Roel de Wit, 25-07 (21 jaar)
Roy Zwagemaker, 25-07 (33 jaar)
Copyright © 2024 De Valken