Eerste overwinning Valken 2

Afgelopen zondag heeft Valken 2 de eerste winst gepakt van dit seizoen, dit zonder de routiniers Kees van der Jagt en Gerard Laan.

Onze aanvoerder Kees van der Jagt kreeg afgelopen week van arts te horen dat zijn knie kapot is en eigenlijk nooit meer mag voetballen. Gerard Laan, blessure opgelopen tijdens training.

Eerste helft aan beide kanten wat kansen, niet echt aantrekkelijk voetbal. Derhalve gingen wij rusten met de spreekwoordelijke brilstand 0-0, kritische noot hierbij is dat het net zo goed andersom had kunnen zijn.

Enfin, 2e helft leuker voetbal. Binnen 5 minuten echter een gat in onze verdediging en een achterstand 0-1. Niet veel later komt Jos via een lange rush op over de rechterkant en schiet de 1-1 binnen.

Kort daarna komt de sterk spelende Bart Boon op via rechts en de bal komt bij 2e paal, alwaar Niels Kool de 2-1 binnen schiet.

Dan is het Nona die over rechts opkomt en Andre Keuning in stelling brengt, 3-1.

Je mag er vanuit gaan dat dan het spreekwoordelijke slot op de deur gaat, niet dus… Binnen no-time staan we weer gelijk 3-3, met nog 10 minuten te spelen.

Gelukkig weten we nog een maal de krachten te bundelen om Jos nog 2x voor de goal te zetten waardoor de eindstand 5-3 wordt.