Valken F2 pakt zwaar bevochten winst tegen West Frisia F2

De Valken F2 heeft onder het genot van een heerlijke najaarszonnetje en een prachtige groene grasmat met 2-1 gewonnen van West Frisia F2. Na een snelle 0-1 achterstand was het Valken dat meteen vol gas gaf naar het doel van de enkhuuzers. De gelijkmaker kon niet uitblijven, echter deze viel pas vlak voor de limonade pauze, 1-1 ruststand.

De 2e helft hebben alle supporters volop kunnen genieten van een boeiend gevecht tussen 2 bijna gelijkwaardige ploegen. Aan beide kanten werd er fel gevochten om de bal waarbij de scheidsrechter een aantal keer moest optreden. Na tien minuten was het Valken dat via een snelle omschakeling de weg naar het doel via een aantal combinaties wist te vinden. Dit leverde een corner op waarna de bal via de binnenkant paal de achterlijn passeerde, 2-1! Bijna was ‘ijzeren Rinus’ nodig om te bepalen of het een geldig doelpunt was, echter met eerlijke ouders langs de kant kom je er altijd samen uit.

Het lukte Valken niet om er nog een doelpunt bij te maken zodat West Frisia in de laatste minuten nog even een tandje bijschakelde. Dit leverde sensationele beelden op voor Talpa die zeker hiermee de kijkcijfers vanavond zal verhogen. Gelukkig bleef de keeper van Valken zeer koel en hield hij zijn team op de been.

Na de zwaar bevochten 2-1 overwinning voor De Valken iedereen natuurlijk nog even penalty nemen. De uitslag hiervan is onbekend i.v.m. het verlies van het notitieboekje van de coach.