Niels Koster……laat het scoren even aan anderen over!!!

Vandaag kwam onze tegenstander uit het verre Hoogwoud en met 3 punten uit 4 wedstrijden absoluut geen hoogvlieger!
De Valken met elke week de invallers Jelle Groot en Sam Vroling (ook Mats Houtman, maar vandaag niet) in de gelederen en ook Ben Schipper die de stap gaat maken van de A2 naar de A1!!
Al met al 13 spelers, een mooi zonnetje en met een professionele scheidsrechter genaamd Theo Visser (voor intimi: Luinge) kon het eigenlijk niet meer fout gaan of het moest het veld zijn want het gras was veeeeeeeel te hoog!!!
De aftrap om 13.00 uur en al snel werd duidelijk dat Grasshoppers inderdaad niet de ploeg was waar we bang van werden.
Het was Niels die na 4 minuten zijn enige hoogtepunt van de wedstrijd liet aantekenen: 1 – 0 in ons voordeel. De kansen vielen als rijpe appels uit de boom en het was wachten met hoeveel doelpunten verschil deze pot gewonnen zou worden, maar het liep anders want de spitsen lieten het volledig afweten en moesten we wachten tot de 33e minuut toen Joep het publiek weer eens op de banken kreeg met een pegel in de korte hoek en onderkant lat: 2 – 0. In de rust de koppies leeg maken en praten over hoe het dan moet om de kansen af te maken. Met Leandro en Ben voor Sam en Hannes gingen we de tweede helft in.
Dat Ben in de A1 thuis hoort bewees hij met een aantal actie’s langs de linkerkant, maar de voorzetten waren nog niet op maat. In de 66e minuut was het een aanval over rechts met een mooi afgesneden voorzet die…….jawel………. keihard werd afgerond door Ben Schipper: 3 – 0.
In de 63e minuut de linksvoor (Rick) en de spits (Niels) er uit en een iets andere opstelling. Vanaf dat moment leek het wel of Joep ook bang was om gewisseld te worden (3e spits!) hij kreeg het op zijn heupen en met een glaszuivere hattrick binnen 10 minuten zette hij een endstand van
6 – 0 op het scorebord.