De Valken E3 speelt Sinterklaaspartij

De 11-2 nederlaag vorige week tegen KGB E2 was een leerzame ervaring. Dat was goed te zien in de eerste helft tegen Dindua. De bal ging goed rond en er werd met inzet gespeeld. Rasdribbelaar Shaaruijen maakte met een fraaie actie de 1-0 en niets leek er fout te kunnen gaan. Het enige minpunt was dat de kansen niet werden verzilverd. Hoewel de 1-1- eerder in de lucht zat zette Jaap De Valken vlak voor rust op 2-0. Helaas scoorde Dindua snel daarna tegen en met dat steuntje in de rug was het limonade tijd. Na rust komt De Valken goed uit de startblokken en lopen we uit naar 5-1 met goals van Twan, alweer Jaap en een eigen doelpunt van Dindua. Maar dan breekt een soort van Sinterklaasperiode aan. De voorhoede zakt niet meer terug, het middenveld steunt de achterhoede niet meer en de verdediging raakt de klus kwijt en geeft de ene kans naar de andere weg. Dindua grijpt deze cadeaus van De Valken met beide handen aan en scoort de ene goal na de andere: 5-2, 5-3 en 5-4. In de laatste minuut verdedigt De Valken door het midden uit (voor de goal langs) en dan is het 5-5. Totaal onnodig worden 2 punten cadeau gedaan aan de tegenstander.