3 duels komende zondag

Slechts 3 competitieduels komende zondag op het programma.

Om 12 uur krijgt koploper Valken 4 bezoek van het Hensbroekse Apollo ’68 3. De rood-gele dorpsgenoten van Ron Vlaar staan laag, heel laag. Net als Vada 4 wisten de mannen nog geen punt te behalen. Het doelsaldo spreekt ook al voor zich: 2 goals gemaakt, 15 tegen (in 2 duels!). Het 4e staat na de eclatante 8-2 overwinning samen met Always Forward 7 aan kop, beiden leden nog geen puntverlies. Het lijkt in deze klasse een complete tweedeling, 6 ploegen die leuk meedoen. 6 ploegen die er totaal niet aan te pas komen.

Ook de helden spelen weer een thuiswedstrijd. Om kwart voor 1 komt KEDO 6 op bezoek. De Gorinezen staan twee plaatsen boven Valken 5, maar voor de drie punten meer (9 tov 6) hadden ze ook een wedstrijd extra. Een overwinning van Valken 5 zal dus heel goed uitkomen, temeer Valken dan bij de subtop kan aanhaken, anders wordt het moeilijk.

Vervolgens als laatste de dames. Zij spelen om 14:30 in Schagen tegen S.R.C. Na het eerste puntverlies van vorige week staat Valken nu 3e. Op papier echter het minste puntverlies dus er is niets aan de hand. S.R.C. doet het puur slechter. De meiden haalde twee schamele puntjes uit de 5 gespeelde duels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Special sponsors

 

Archieven

Afgelastingen

geen

Hoofdsponsors

 

Kantinerooster jeugd

Er is geen rooster beschikbaar

Jarigen :)

Aaron Broersen, 17-06 (13 jaar)
Niels Laan, 17-06 (31 jaar)
Manon Bregman, 20-06 (22 jaar)
Riva Laan, 21-06 (19 jaar)
Copyright © 2024 De Valken