C1 wint fantastisch

C1 verrassend teruggekomen

C1 heeft een formidabele prestatie geleverd: 4-1 achter 20 minuten voor tijd en toch nog twee minuten voor tijd winnen met 5-4, geweldig.

Valken begon weer een beetje bleu aan de partij, MFC iets sterker, maar niet echt gevaarlijk.MFC maakte wel halverwege de 1e helft de 0-1, Valken maakte vlak voor rust de 1-1(Ron), tevens ruststand.
Na rust werd het echter een fantastische wedstrijd:veel fouten, veel doelpunten, ballen tegen de paal en lat , oneerlijke vlagger, een schijnbaar onoverbrugbare achterstand voor De Valken en emotionele spelers.
MFC mocht van De Valken na rust heel gemakkelijk 1-2 en 1-3 maken en later nog 1-4 en leek het beslist, niet te vergeten dat Valken in die fase ook nog vier kansen om zeep hielp en MFC een keer tegen de lat en de paal schoot, 20 minuten voor tijd dus 1-4.
Tijmen gaf het goede voorbeeld en maakte fraai 2-4, vlak daarop Niels 3-4, Vincent zelfs 4-4 en dat leek een mooie eindstand. Vincent dacht er anders over en maakte dus de 5-4 en weer 3 punten. We gaan zo door.