D2 knokt zich naar de winst

Deze week een oefenpotje, uit naar KGB D2, de tegenstander welk we ook in de competitie tegenkomen.

De vorige keer gaf een mooie open wedstrijd met helaas een 3-1 verlies.
NU NIET, met een lekkere gezonde instelling gingen de Valken de strijd aan.
Het team was op enkele plekken aangepast, op de training kwam naar voren dat Remon lekker liep te verdedigen en Marvin het liefst in het midden speelt. Nou zo geprobeert dus en jawel de ‘radartjes vielen in elkaar’. En vooral BAS speelde een dijk van een partij als ‘ rechts-back ‘. Hij greep zich letterlijk en figuurlijk vast in z’n ruim een kop grotere tegenstander.
Deze omzetting gavn wat snelheid erbij in de verdediging en meer rust op het middenveld, precies hetgeen wat fout ging in de vorige wedstrijden.
Met veel strijd van begin tot het eind hielden we de voorsprong, gepakt in de eerste helft vast. na een 2-1 ruststand, kwamen op een eindstand van 4-2.

Absoluut de verdienste van het hele team. klasse mannen, hou dit vast de komende tijd. Oefenwedstrijden winnen is leuk, maar nu volgende week in de competitie ook maar de eerste punten binnen halen. Uit naar de Zouaven. We gaan ervoor.