C1 wint in Blokker

C1 heeft moeten strijden voor de drie punten en heeft dit goed gedaan.
De Valken begon goed, speelde verzorgd voetbal en kreeg ook kansen die niet werden benut. Blokkers gooide veel strijd in de wedstrijd en maakte het daardoor moeilijk voor De Valken, dat beter voetbalde dan de tegenstander, maar niet de bevrijdende 0-1 kon maken. Geheel tegen de verhouding in deed Blokkers dat wel, een fout van de Valkendefensie werd genadeloos afgestraft, 1-0. Vlak voor rust een vanuit de recherverdediging opgezette aanval werd door Erwin afgemaakt, 1-1.
Na rust een identiek beeld als voor de rust, een beter Valken en een fel strijdend Blokkers. In de 70e minuut was het weer Erwin, die voor 2-1 zorgde en 5 minuten voor tijd maakte Sam de 3-1.Een mooie overwinning, waar we met zijn allen voor hebben geknokt, laten we zo doorgaan.