D2 houdt de nul…..

de tweede helft.

Helaas was het met de rust al 0-3 in de wedstrijd tegen VVW d2. Opnieuw was te zien dat we in het geheel niet onderdoen voor de tegenstanders. VVW werd regelmatig weggetikt.
Zij waren echter weer duidelijk naar Venhuizen gekomen om ‘op de counter’ te spelen.
Dat ze dat kunnen was in de uitwedstrijd al gebleken, toen verloren we met 7 tegendoelpunten waarvan er 5 uit een counter kwamen.
Ook de drie tegengoals in de eerste helft werden ingeleid door balverlies van ons wat razendsnel werd afgestraft door de geelzwarten.

Met rust dus al 3-0 achter, het mocht echter de pret niet drukken. De tweede helft werd er vol op de aanval gespeeld. Echt uitgespeelde kansen kregen we niet, maar het grootste gedeelte speelden we op de helft van VVW. We hielden dus de nul, maar zelf bleven we ook op de nul…. schiet dus niet op. We blijven op de hatelijk nul punten staan.

Volgende zeker weer een kans, uit naar SPIRIT D2, zij hebben nog maar 4 punten en hebben vorige week verloren van KGB. waarvan wij (dik) wonnen in een oefenpartij een paar weken terug.

OP NAAR HOOGKARSPEL. Positieve ouders en andere supporters zijn van harte welkom, kom de mannen eens toejuichen!!