Valken F2 deelt punten met mede koploper

Valken F2 heeft vandaag 2-2 gespeeld tegen mede koploper West-Frisia F2. De 1e helft waren we beter dan de thuisclub maar zoals elke wedstrijd gaven we weer een goal weg 1-0,we bleven goed spelen en dat mondde uit in en paar goede kansen maar goals leverde dat niet op.Na 15 min dan toch de goal via Alain na een mooi uitgespeelde aanval, kort na de aftrap kwamen we terecht op 1-2 door een hard schot van Erwin.

Daarna had het 1-3,1-4 moeten worden maar die kansen werden om zeep geholpen.Na de rust voetbalden we niet echt meer samen, en dan zie je dat het moeilijk voetballen is en daardoor kregen weinig tot geen kans meer. West-Frisia drukte nog een keer aan en door het verkeerd wegwerken van de bal belandde die tegen het been van tegenstander en rolde langzaam over de doellijn 2-2.

Door deze uitslag blijven we op de 1e plaats staan, klasse!! mannen.

En vergeet niet je allergrootste schoen neer te zetten vanavond.