Valken 4 blij gemaakt met een dooie mus

Vandaag het belangrijke duel met nr 3 op de ranglijst Berkhout 3, de eerste tactiek van dit team was om ons te laten spelen op een tijd dat veel mensen nog in de kerkbanken zitten oftewel 10:00 uur, maar goed we vertrokken al om 9 uur

Ik had weinig vertrouwen over het feit of iedereen wel op tijd zou zijn en voor het geval de meesten die zich zouden verslapen en hun mobiel uit zouden zetten had ik voor de zekerheid maar het telefoon boek mee genomen, dit was echter niet nodig aangezien iedereen netjes op tijd was HULDE !!!!

Om 10 uur begon de wedstrijd, op het begin lieten we Berkhout teveel komen, maar op een gegeven moment kwamen we goed in de wedstrijd, met een hard knal helaas tegen de keeper en 1 keer werd de bal van de lijn gekopt

Toen kwam er helaas een corner die slecht werd uitgewerkt en kregen we een knullige tegentreffer

Dit gebeurd bijna wekelijks dat we beginnen met een achterstand dus we maakten ons geen zorgen, alleen later schoot een speler van Berkhout tegen Michel en via Michel ging de bal in het goel

Een 2-0 achterstand dat was waarmee we de rust zijn ingegaan, op zich niets aan de hand aangezien we al eens eerder met diezelfde stand achter stonden tegen KGB en het prima in een overwinning omzette

De 2e helft was van beide kanten niet echt goed, Edje Bot had een aardige mogelijkheid om op het begin van de 2e helft te scoren, maar voor de rest waren er niet echt veel goed uitgespeelde mogelijkheden en zo werden we voor het eerst dit seizoen verslagen, ondanks dit verlies blijven we bovenaan staan en is het zaak om volgende week te winnen van Always Forward